Isolerende raamfolie houdt de warmte binnen

Raamfolie is een laagdrempelige manier om het binnenklimaat te verbeteren. Niet alleen voor kantoren, ook voor woningen kan raamfolie een uitkomst bieden. Met isolerende raamfolie houdt een huis of pand de warmte beter vast. In deze blog lees je waarom isolerende raamfolie een handige keuze is. 

Waarom isolerende raamfolie

Niet alle huizen en panden hebben ramen die de warmte goed binnenhouden. Raamfolie biedt een laagdrempelige oplossing en is dus eenvoudig aan te brengen op de ramen. Via de ramen ontsnapt veel warmte, een zwakke plek dus. Terwijl het juist zo prettig is om je te bevinden in een ruimte waar je naar buiten kunt kijken. Ramen geven een gevoel van vrijheid en het geeft gebouwen een open uitstraling. Helaas gaat er soms warmte verloren via de ramen en dat is zonde. Om dit te verbeteren biedt isolerende raamfolie een perfecte uitkomst en is doeltreffend. Het fijne is dat je nog steeds van je uitzicht kunt genieten.

De voordelen van isolerende raamfolie

Isolerende raamfolie is niet hoog in de kosten in vergelijking tot nieuwe ramen. De folie kan gewoon aangebracht worden over de bestaande ramen. Doordat de warmte beter wordt vastgehouden hoef je minder hard te stoken en dat merkt je in de kosten. Isolerende raamfolie kun je dus zien als een investering. Ook visueel is isolerend raamfolie een plezier aan het oog. Als de raamfolie goed is aangebracht werkt het meteen en het is tevens een duurzame oplossing. 

Voor wie isolerende raamfolie

Isolerend raamfolie is geschikt voor veel soorten ramen van verschillende afmetingen in allerlei soorten gebouwen. Isolerende raamfolie kan aangebracht worden op de ramen van een woonhuis, maar ook op de ramen van grote bedrijfspanden. De isolerende raamfolie zal in alle gevallen de warmte binnenhouden. Ook voor oude gebouwen is dit een goede oplossing. Ruimtes met veel glas hoeven dus niet te betekenen dat de warmte niet goed wordt binnengehouden. Raamfolie is een slimme keus en je levert niet in op het uiterlijk van je woning of pand.

Isolerende raamfolie houdt de warmte binnen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven