Overweeg een ZZP verzorgende IG

Een ZZP verzorgende IG kan het antwoord zijn op het vraagstuk hoe we waardig en op onze eigen voorwaarden oud kunnen worden. Met de toegenomen levensverwachting is het behalen van een hoge leeftijd bijna een gegeven. Helaas horen zelfs met een geavanceerd zorgstelsel de kwaaltjes bij het ouder worden. Natuurlijk zijn er verzorgingstehuizen in overvloed, maar hoe fijn is het om in de eigen thuisomgeving te kunnen blijven genieten van je oude dag? Dit is voor de verzorgde comfortabel, herkenbaar en veilig.

Thuiszorg via een firma of een ZZP verzorgende IG?

Er wordt in Nederland uitstekende thuiszorg geleverd door grote stichtingen die honderden medewerkers in dienst hebben. Toch mist deze vorm van zorg de fijne afstemming op de klant en de flexibiliteit die een ZZP verzorgende IG juist wel kan bieden. De ZZP-er komt bij jou thuis en kan helpen met alledaagse handelingen die te maken hebben met ziekte en ouderdom, van het aantrekken van steunkousen tot het verzorgen van wonden. Daarnaast biedt de verzorgende altijd een luisterend oor en staat de waardigheid en de levenskwaliteit van de cliënt voorop.

En wat bij ernstige aandoeningen als Diabetes  of zelfs dementie?

Naast ouderzorg heeft een ZZP verzorgende IG verstand van dementiezorg en chronische aandoeningen als MS, Diabetes en Parkinson. Het is daarbij belangrijk te weten dat mensen samen sterker staan. Daarom betrekt de ZZP verzorgende IG altijd naasten en familie bij de behandeling. Waar nodig zullen andere zorgverleners worden ingeschakeld. Aangezien de ZZP verzorgende IG vaak de eerste contactpersoon is die een cliënt op een dag ziet, speelt hij of zij namelijk een belangrijke signaleringsfunctie.

Waardig oud worden in de veiligheid van je eigen huis

Er is gelukkig veel aandacht en liefde uitgegaan naar de verpleegkundigen en artsen die in de ziekenhuizen voor Coronapatiënten hebben gezorgd. Maar wat als je thuis ziek wordt en graag daar verzorgd zou willen worden? Zorghelden beperken zich niet tot instellingen. Dus ben jij voor jezelf of een naaste op zoek naar thuiszorg op maat, overweeg ook een ZZP verzorgende IG.

Overweeg een ZZP verzorgende IG

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven