Waterpijp kopen, waar let je op?

Waterpijp kopen

Ga je binnenkort eenĀ Waterpijp kopen? Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Allereerst zijn waterpijpen er natuurlijk in veel verschillende formaten. Je moet je dus eerst bedenken met hoeveel mensen je hem tegelijk wilt gebruiken, oftewel hoeveel kooltjes erin moeten passen. Als je een te kleine waterpijp hebt gekocht dan moet je steeds opnieuw de kooltjes bijvullen en dat kan irritant zijn. Als je echter in je eentje bent dan kan deze al prima voldoen. Een waterpijp kopen doe je om shisha te kunnen roken. Dit is een typisch Arabische gewoonte, maar deze wint ook in ons land steeds meer aan populariteit. Er zijn dan ook steeds meer winkels en webshops waar je een zogeheten waterpijp kopen kunt.

Waterpijp kopen met 1 of 2 slangen

Als je enkel voor jezelf of voor jou en je partner een waterpijp kopen wilt dan voldoet een exemplaar met 1 slang. Deze kunnen jullie omstebeurt gebruiken. Wil je hem met meerdere mensen tegelijk kunnen gebruiken dan kan het slim zijn om een exemplaar met 2 slangen te kopen. Deze kan door twee mensen tegelijk gebruikt worden. Aangezien je niet de hele tijd met de slang in je mond zit kun je de beschikbare slangen door meerdere mensen laten gebruiken. Wil je toch liever ieder een eigen slang? Dan is het goed om te weten dat je ook een waterpijp met maar liefst 4 slangen kopen kunt. Deze kun je dus door 4 mensen tegelijk laten gebruiken, of door 8, als je twee mensen met 1 slang laat doen.

Alle shisha benodigdheden

Als je een shisha kopen gaat, wat heb je dan allemaal nodig? Niet zoveel, maar elk onderdeel is wel even essentieel. Als eerste moet je natuurlijk een waterpijp kopen in het gewenste formaat. Daar moeten speciale waterpijp kooltjes in, en vervolgens doe je daar tabak in, of zogeheten steam stones. (Deze bevatten minder schadelijke stoffen dan tabak). Zowel normale waterpijp tabak als steam stones zijn verkrijgbaar in diverse smaken, dus er zit er altijd wel eentje bij waar jij van houdt. Experimenteer gewoon een beetje met de diverse zoete en hartige smaken. Iedereen heeft een andere voorkeur, hoewel shisha roken wel over het algemeen vrij zoet is. Dat is dan ook de reden dat mensen het zo lekker vinden en het zo gezellig is om te doen.

Waterpijp kopen, waar let je op?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven